WE CREATE HERO BRANDS!

Strategie

Een strategie wordt ontwikkeld aan de hand van research, uw doelstellingen, de doelgroep en ons advies. Daarbij kijken we naar de huidige en gewenste situatie en komen met een concreet plan van aanpak en ijzersterke strategie waar u jaren mee vooruit kunt. De cruciale vragen zijn:

-Met welke strategie kunnen we de gewenste positionering bereiken?
-Welk imago is gewenst?
-Wat maakt jullie merk een HERO merk? M.a.w. wat doen jullie beter dan de concurrentie?
-En hoe creëren we een voorkeurspositie bij de doelgroep?
-Wat wordt jullie kernboodschap waar de doelgroep mee geraakt wordt?

The Brand Agency geeft antwoord op deze vragen en bepaalt de bouwstenen van een sterk merk.

 

Online Marketing

Er zijn diverse manieren om de doelgroepen te bereiken maar welke is het meest effectief? Wij zijn in staat om de juiste middelen in te zetten, de doelgroepen te activeren, door middel van storytelling het merk lading te geven en aan de hand van strategische doelstellingen de beste resultaten te bereiken. We leveren krachtige oplossingen op het gebied van marketing waaronder Social Media, Social  Advertising, Facebook business, blogcontent, fotografie en video. The Brand Agency heeft een sterk verlangen naar het behalen van uw marketingdoelstellingen en levert meetbare resultaten.

 

Content

The Brand Agency versterkt merken met een creatieve aanpak. Nieuwe informatie in de vorm van aantrekkelijke content is bepalend in de communicatie met de doelgroep. Van video tot blog content, visuele presentatie, sociale media workshops, e-mailmarketing en het complete management van Social Media kanalen bent u bij The Brand Agency aan het juiste adres.