The Brand Agency is opgericht door Karin Boon -Hoekstra en Yaelle Alkobi.

Karin heeft ruim tien jaar ervaring in de media branche en als entrepreneur. Karin is specialist in (influencer-)marketing, sales, brand activation en het in de markt zetten van (nieuwe) merken. In 2013 verkocht zij succesvol haar distributiebedrijf MoederGoed! gespecialiseerd in baby- en kinderproducten. Daarnaast wist zij als founder van een populaire lifestyle website The Daily Lady hoge bezoekersaantallen te realiseren, waardevolle samenwerkingen aan te gaan en weet zij haar indrukwekkende netwerk maximaal in te zetten voor cliënten van The Brand Agency. Connect hier via LinkedIn.

 

Yaelle is oprichter en creatief directeur van The Brand Agency. Eerder was zij ruim 15 jaar actief in commercie, marketing, PR en management. In 2014 verkocht zij succesvol haar eerste bedrijf (een webshop). Op conceptuele wijze weet zij PR, Marketing, Social Media, Influencers, Video’s en Content maximaal met resultaat in te zetten, merken te activeren, consumenten te bereiken en aan te zetten tot actie. Connect hier via LinkedIn.

De bijzondere energie die ontstaat wanneer Karin en Yaelle gezamenlijk aan een project werken, heeft hen doen besluiten de krachten te bundelen in The Brand Agency. Het geweldige team van The Brand Agency bestaat naast Karin en Yaelle uit talentvolle strategen, marketeers, content makers, videomakers, designers en technici.